Politica de livrare

Produsele Nais sunt disponibile doar în țară și vor fi livrate national prin curierat rapid (Cargus si DPD).

Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 3-10 zile lucratoare, la care se adauga transportul ( 24-48 ore ). Aceasta poate fi consultata in sectiunea descriere/detalii a fiecarui produs in parte.

De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Nais nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Costuri

Costul standard al transportului prin Cargus sau DPD este 20 lei, tva inclus ( valabil pentru localitatile cu acoperire standard). In anumite localitati exista costuri suplimentare pe km.

In situatia in care aveti domiciliul in una dintre aceste localitati, exista mai multe variante de livrare:

  • la cel mai apropiat sediu Cargus sau DPD
  • door to door cu extra charge pentru km suplimentari

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.