Despre noi

Ideea acestui magazin online a plecat de la un calendar pentru 2022 pe care l-am creat fotografiind câteva locuri frumoase, nu neapărat populare, din sutele de locuri unice din România.

Ulterior, dupa ce am vazut cererea in piata, am creat plannere (calendare A2 si agende A4 si A5) pentru business.

Sloganul pe care l-am ales pentru brandul Nais , este “Simple is hard” pentru ca intr-adevar este greu sa pastrezi orice produs simplu si frumos.

Laurentiu Iordache este fotograf, grafic designer si autor de carte.

S-a nascut in 1975 la Constanta. Nu a ramas pe meleagurile dobrogene unde s-a bucurat mult de Marea Neagra pentru ca tatal lui, ofiter in armata, a fost repartizat la Galati in 1984 si toata familia s-a relocat.

Pasiunea de aventura a impletit-o cu imaginatia pe care si-a dezvoltat-o si din citirea multor carti. In 1994, dupa absolvirea scolii, a mers in armata, care era obligatorie.

Ca si cariera, a ales arta. A urmat cursuri de fotografie la Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati intre anii 2003-2005.

Din 2007 pana in prezent a activat ca freelancer in fotografia de stock, de produs si fotografia industriala.

Pasiunea pentru grafica l-a ajutat sa deserveasca cateva companii, unde s-a ocupat de grafica si layout.

Pentru el lucrurile se rezuma la: ”Tot ce este perfect, este simplu”. Dumnezeu, creatia, armonia din natura, culorile, detaliile din jur il duc la aceasta concluzie. Iubeste natura si tot ce tine de creativitate. Iubeste familia, este loial prietenilor si atent la interactiunile umane din jur.

Iordache Laurentiu